Soteria Dimension- Η νέα γενιά οπτικών ανιχνευτών χωνευτής εγκατάστασης από την Apollo είναι εδώ.

Δημοσιεύθηκε από nschellas 15/06/2021 0 Σχόλια

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η νέα πρωτοποριακή σειρά οπτικών ανιχνευτών χωρίς θάλαμο ανίχνευσης - Soteria Dimension -, η γκάμα των δύο εγκεκριμένων από το EN54-7 οπτικών πυρανιχνευτών , είναι διαθέσιμη στη διεθνή αγορά από την Apollo από τον Φεβρουάριο του 2021.

 

Με την τεχνολογία χωρίς θάλαμο ανίχνευσης -οι παραδοσιακοί οπτικοί ανιχνευτές καπνού μέχρι σήμερα διαθέτουν θάλαμο ανίχνευσης- που επιτρέπει τη διακριτή ανίχνευση της φωτιάς, ο οπτικός ανιχνευτής Soteria Dimension είναι η ιδανική λύση για εφαρμογές με υψηλές αισθητικές απαιτήσεις, όπως διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία και εστιατόρια.
Η ειδική έκδοση του οπτικού ανιχνευτή Soteria Dimension διαθέτει μεταλλική πρόσοψη η οποία ασφαλίζεται με βίδες κατά της παραβίασης. Το αποτέλεσμα είναι ένας ανιχνευτής με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα έναντι κακόβουλων ενεργειών και ζημιών, επομένως και κατάλληλος για χρήση σε περιοχές υψηλού κινδύνου όπως νοσοκομεία, φυλακές κ.α, προσφέροντας επιπλέον προστασία για πιο ευάλωτους χώρους.
 
 
Τεχνικά φυλλάδια
 

Οπτικός ανιχνευτής καπνού Soteria Dimension 

 

Οπτικός ανιχνευτής καπνού Soteria Dimension -ειδική έκδοση