Η ΝΕΑ Γενιά καρτών βρόχων multiprotocol της NSC

Δημοσιεύθηκε από nschellas 11/10/2021 0 Σχόλια

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την αναβαθμισμένη τεχνολογία στα συστήματα πυρανίχνευσης του Γερμανικού κατασκευαστικού οίκου NSC.

Η νέα multiprotocol κάρτα βρόxων για τον πίνακα πυρανίχνευσης Solution F1 ενσωματώνει λογισμικό διαχείρισης για τον περιφερειακό εξοπλισμό πυρανίχνευσης και των 2 κορυφαίων παγκοσμίως System Partners της NSC, Hochiki και Apollo σε μία κάρτα.
Η ΝΕΑ κάρτα Βρόχων της NSC μετά τις ολοκληρωμένες και επιτυχημένες διαδικασίες δοκιμών και την έγκριση από τον ανεξάρτητο Γερμανικό φορέα VdS, είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία με κάθε πίνακα πυρανίχνευσης NSC Solution F1. Το ίδιο ισχύει και για την ειδική έκδοση της κάρτας βρόχων με 100% εφεδρεία, με διπλούς μικροεπεξεργαστές.
Το πρωτόκολλο ESP-Top-Loop και το Core Protocol της Apollo πλέον υποστηρίζονται πλήρως.

Προκειμένου να υποστηριχθούν όλες οι τεχνικές δυνατότητες αυτής της νέας κάρτας βρόχου, το λογισμικό του πίνακα πυρανίχνευσης Solution F1 έχει αναθεωρηθεί εκτενώς και το λογισμικό προγραμματισμού και παραμετροποίησης του συστήματος έχει επεκταθεί για όλες τις απαραίτητες λειτουργίες προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες στον εγκαταστάτη.
Για πρώτη φορά, είναι πλέον δυνατή η ανίχνευση της τοπολογίας του βρόχου. Αυτή η λειτουργία θα απλοποιήσει πολλές διαδικασίες κατά τη θέση σε λειτουργία και τη συντήρηση του συστήματος πυρανίχνευσης. Φυσικά, το νέο λογισμικό προγραμματισμού NSC V9 υποστηρίζει πλήρως και τη γραφική απεικόνιση των βρόχων.

Η Redundant (διπλοί μικροεπεξεργαστές) κάρτα βρόχων μπορεί να ελέγξει 2 βρόχους ή 8 γραμμές. Με το πρωτόκολλο Core protocol της Apollo, πλέον υποστηρίζονται έως και 340 συσκευές στο βρόχο. Όπως και πριν, η απλή έκδοση της κάρτας βρόχων ελέγχει 2 βρόχους ή 4 γραμμές. Ο μέγιστος αριθμός συσκευών στο βρόχο είναι 127 ανιχνευτές / μονάδες συν 127 βάσεις ανιχνευτών με ενσωματωμένη σειρήνα (Hochiki) ή 252 συσκευές με πρωτόκολλο Apollo Core.



Φυσικά, ισχύουν όπως και πριν τα δύο από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του συστήματος:
- Μέγιστο μήκος βρόχου 3500m (2x 0,8mm2)
- Υποστήριξη οποιασδήποτε τοπολογίας καλωδίωσης


Η Multiprotocol κάρτα βρόχων B01266-00 αντικαθιστά τις προηγούμενες μονάδες B01262-00 και B01267-00.
Η Redundant (διπλοί μικροεπεξεργαστές) κάρτα βρόχων B01276-00 αντικαθιστά τους προηγούμενους τύπους B01272-00 και B01277-00.
Τέλος, οι νέες κάρτες βρόχων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις, με την απαραίτητη αναβάθμιση των πινάκων πυρνίχνευσης με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού.

Τεχνικό φυλλάδιο ΝΕΑΣ κάρτας βρόχων

Τεχνικό φυλλάδιο ΝΕΑΣ 100% Redundant κάρτας βρόχων