Η συμμετοχή της NSC στις εκθέσεις για το 2021

Δημοσιεύθηκε από nschellas 22/12/2021 0 Σχόλια

Οι 2 περασμένοι μήνες καθώς και οι ερχόμενοι για το 2022, ήταν και θα είναι σημαντικοί μήνες των εκθέσεων, καθώς η NSC επιστρέφει με δυναμικές συμμετοχές σε αυτές. Η πολύ σημαντική διεθνής Sicurezza που έλαβε χώρα στο Rho του Μιλάνου 22-24 Νοεμβρίου χαρακτηρίστηκε ως πολύ επιτυχημένη, με την παρουσία της NSC στο πρωτοποριακό της περίπτερο, όπου κάποιος μπορούσε να δει πλήρη γκάμα των συστημάτων πυρανίχνευσης, νέα προϊόντα και αναβαθμίσεις υπαρχόντων. 

Η συνέχεια ήρθε με την εξίσου επιτυχημένη παρουσία της NSC εντός της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα στην έκθεση Xenia, γεγονός σταθμό για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Εκεί η NSC πέραν των συστημάτων πυρανίχνευσης, παρουσίασε τα 2 νέα συστήματα Αναγγελίας/ Φωνητικού συναγερμού MILO & BOX-500 με ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύστημα εγκατεστημένο εντός Rack 19" που περιελάμβανε 1 πίνακα πυρανίχνευσης Solution F1, 1 σύστημα αναγγελίας MILO με μια επέκταση ενισχυτή και ένα σύστημα αναγγελίας BOX-500. Μηχανικοί, μελετητές, κατασκευαστές, εγκαταστάτες, αλλά και ιδιοκτήτες διαφόρων ειδών καταλειμάτων από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, ενημερώθηκαν για τις λύσεις που προσφέρει η NSC μέσα από το δίκτυο των πιστοποιημένων συνεργατών της. 

Τελευταία για το 2021 ήταν η παρουσία της NSC στο καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο Security Project Cyprus, φέτος το 5o κατά σειρά να πραγματοποιείται όπως πάντα υπό την οργανωτική ευθύνη των εταιριών SmartPress και SmartCom με υποστηρικτικό πυλώνα το περιοδικό Security Manager. 
Στην ομιλία-χαιρετιμό του Γενικού διευθυντή της NSC Hellas, Κου Άγγελου Καραθάνου, ο οποίος έκανε μια σύντομη παρουσίαση του Group της NSC αλλά και πιο συγκεκριμένα της NSC Hellas, και του μηχανικού πωλήσεων της εταιρίας Κου Ανδρέα Λούντζη, αναλύθηκε η γενικότερη έννοια της λέξης ασφάλεια καταλήγοντας στην ειδικότερη λέξη SAFETY και τη σημαντικότητα των κρίσιμων συστημάτων πυρασφαλείας σε ένα έργο. Πληροφορίες που προέκυψαν μέσα από τις ολοκληρωμένες λύσεις πυρανίχνευσης, φωνητικού συναγερμού, αλλά και λύσεις ενοποίησης συστημάτων που προσφέρει η NSC.

Μείνετε συντονισμένοι για τις ερχόμενες εκθέσεις του 2022!!!