Ο πιο εξελιγμένος Multisensor από τη Hochiki ACD-EN

Δημοσιεύθηκε από nschellas 11/09/2020 0 Σχόλια

Ο πιο εξελιγμένος πυρανιχνευτής πολυαισθητήρων που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η Hochiki, αφού πέραν της ανίχνευσης καπνού και θερμοκρασίας, ο ACD-EN ενσωματώνει και αισθητήριο μονοξειδίου του άνθρακα (CO) το οποίο ανιχνεύει ακόμα και σε πολύ χαμηλά επίπεδα την τοξική καρβοξυαιμοσφαιρίνη (COhb), στην οποία οφείλονται οι περισσότεροι θάνατοι από ασφυξία και δηλητηρίαση που προκαλεί ο παραγόμενος καπνός σε περίπτωση πυρκαγιάς. Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC Solution F1 & Solution F2 υποστηρίζουν πλήρως τον ACD-EN multisensor.

Αυτός ο επαναστατικός πυρανιχνευτής προσφέρει 24 εγκεκριμένους τρόπους λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων των συνδυασμών ανίχνευσης καπνού, όριου σταθερής θερμοκρασίας ή ρυθμού αύξησης θερμοκρασίας, ανίχνευση μονοξειδίου του άνθρακα (CO) και ανίχνευσης καρβοξυαιμοσφαιρίνης (COhb), καθιστώντας τον ιδανικό για ένα πολύ μεγάλο εύρος εφαρμογών. Οι παραπάνω τρόποι λειτουργίας υποστηρίζονται πλήρως από τους πίνακες πυρανίχνευσης NSC Solution F1 & Solution F2 και μπορούν να επιλεγούν από το εργαλείο προγραμματισμού των πινάκων.

Στις λειτουργίες που διαθέτουν τη λειτουργία Reduced False Alarm (+ RFA), ο ανιχνευτής προσαρμόζει αυτόματα την ευαισθησία του στοιχείου οπτικής ανίχνευσης με την πάροδο του χρόνου, μαθαίνοντας από το περιβάλλον του από τη στιγμή της εγκατάστασης.

Τέλος, ο multisensor ACD είναι πλήρως πιστοποιημένος σύμφωνα με 6 μέρη του ΕΝ54.

  

Από τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κατεβάσετε το τεχνικό φυλλάδιο του ανιχνευτή, καθώς και το εγχειρίδο επιλογής του τρόπου λειτουργίας του:

- Β02015-00 ACD-EN Multisensor with CO Datasheet

- ACD-EN Mode Selector Guide

Δείτε το παρακάτω video με τη λειτουργία του ανιχνευτή ACD-EN στα Ελληνικά: