Αναβάθμιση κάρτας Ethernet- Webserver

Δημοσιεύθηκε από nschellas 14/06/2021 0 Σχόλια

Η NSC αναβαθμίζει τα προϊόντα της και προσφέρει νέες δυνατότητες και ευκολίες.

H κάρτα Webserver μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε πίνακα πυρανίχνευσης της NSC (Solution F1 & F2) και επιτρέπει τη σύνδεση με τον πίνακα πυρανίχνευσης για τον πλήρη χειρισμό του, από οποιονδήποτε φυλλομετρητή (web browser), π.χ. Internet Explorer, Google Chrome κλπ χωρίς τη χρήση επιπλέον ειδικού προγράμματος. 

H νέα αναβάθμιση του λογισμικού της κάρτας Webserver.

Το νέο εξαιρετικά μοντέρνο και διαισθητικό περιβάλλον, εντυπωσιάζει με πολλές νέες κορυφαίες δυνατότητες αφού έχει ανακατασκευαστεί εντελώς. Το νέο περιβάλλον χειρισμού έχει γίνει πιο φιλικό προς τον χρήστη. Μία από τις κορυφαίες λειτουργίες είναι η δυνατότητα ρύθμισης αυτόματης αποστολής μηνυμάτων email, σε προεπιλεγμένες διευθύνσεις email με πληροφορίες για την κατάσταση του συστήματος. Επίσης, η νέα σχεδίαση έχει βελτιωθεί σημαντικά για προβολή σε smartphone συσκευές και tablet. Η ενσωμάτωση της ηχητικής ειδοποίησης σε περίπτωση συναγερμού ή σφάλματος (με δυνατότητα ενεργοποίσησης- απενεργοποίησης) αλλά και η υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας, δίνουν ακόμα μια ευκολία χειρισμού παραπάνω στο ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον. Επιπλέον, το λογισμικό βασίζεται σε σύγχρονα και αυστηρά πρότυπα ασφαλείας, όσον αφορά την κρυπτογράφηση της επικοινωνίας. Η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση λογισμικού είναι συμβατη και με όλες τις παλαιές κάρτες Webserver που είναι εγκατεστημένες σε υπάρχοντες πίνακες. Οι παλαιές εκδόσεις, μπορούν να αναβαθμιστούν επί τόπου σε λιγότερο από 5 λεπτά από τον εγκαταστάτη.

Οι νέες δυνατότητες του Webserver

•Πλήρως επανασχεδιασμένο, πολύγλωσσο (και Ελληνικά) με γρήγορη απόκριση περιβάλλον εργασίας χρήστη (συμπεριλαμβανομένης της σκοτεινής λειτουργίας)
• Αυτόματη ενημέρωση με μηνύματα email σε πραγματικό χρόνο
• Ειδοποίηση στην επιφάνεια εργασίας για μηνύματα συναγερμού και σφάλματος, συμπεριλαμβανομένης της ηχητικής ειδοποίησης
• Εκτεταμένη μνήμη αρχείου συμβάντων συστήματος πυρανίχνευσης και αρχείου συμβάντων λογισμικού (περίπου 10000 καταχωρήσεις το καθένα)
• Μνήμη συμβάντων με λειτουργία αναζήτησης πλήρους κειμένου
• Αποστολή email σε περίπτωση συναγερμού / σφάλματος - διαμορφώνονται ξεχωριστά για κάθε χρήστη
• Κρυπτογραφημένη σύνδεση μέσω SSL
• Αυτόματη ενημέρωση όλων των στοιχείων πιστοποιητικών ασφαλείας (OpenSSL, πιστοποιητικά ασφαλείας και μονάδες Webserver)
• Εκχώρηση της διαμόρφωσης δικτύου μέσω DHCP
• Δημιουργία δεδομένων υποστήριξης (προγραμματισμός, διαγνωστικό, αρχείο συμβάντων) για εκτεταμένη απομακρυσμένη διάγνωση του συστήματος ή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων του συστήματος 
• Δυνατότητα επί τόπου αναβάθμισης υπαρχόντων καρτών Webserver με φιλικό προς τον χρήστη οδηγό, του εργαλείου προγραμματισμού του συστήματος πυρανίχνευσης FAS-Tool V8.4.0.7 με μερικά απλά βήματα σε λιγότερο από 5 λεπτά.