Συστήματα αναγγελιας / Μεγαφωνικής Εκκένωσης

NSC Τεχνολογία- Συστήματα μεγαφωνικής και φωνητικής εκκένωσης

Για να προσφέρει στους πελάτες της μια απόλυτα πλήρη γκάμα προϊόντων ασφαλείας, η NSC δεν περιορίστηκε στον τομέα της πυρανίχνευσης, αλλά θέλησε να αναπτύξει τη δική της τεχνολογία και στον τομέα της μεγαφωνικής και των συστημάτων φωνητικής εκκένωσης. Η NSC επιθυμεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, χαρακτηρίζοντάς την ως άριστο προμηθευτή για όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον τομέα.

Καθαρές ανακοινώσεις σε σύνθετα περιβάλλοντα

Τα συστήματα EVAC συνεργάζονται άψογα και αποτελεσματικά με τα συστήματα πυρανίχνευσης.

eva

Τα συστήματα EVAC της NSC "Eva" και "Multives" είναι σε θέση να μεταδίδουν φωνητικά μηνύματα, μηνύματα συναγερμού, εμπορικά μηνύματα και μουσική, με πολύ μεγάλη ευκρίνεια. Η υψηλή απόδοση καθιστά δυνατή την εκπομπή μηνυμάτων και μουσικής, εξασφαλίζοντας πάντα εξαιρετικό ήχο, για χώρους οποιουδήποτε μεγέθους, όπου πολλοί άνθρωποι πρέπει να ψυχαγωγούνται, να ενημερώνονται και, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, να εκκενώνονται.

Στις περιπτώσεις εκκένωσης, το σύστημα εγγυάται τη διάδοση των μηνυμάτων συναγερμού με ρυθμιζόμενη ακολουθία, ευνοώντας την ασφαλή έξοδο των ανθρώπων που βρίσκονται στο κτίριο.

Τα συστήματά μας είναι πιστοποιημένα κατά VDE 0833-4 καιEN54-16 / EN54-4 και λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία με τα συστήματα ανίχνευσης πυρκαγιάς NSC Solution F1& F2 ή άλλα συστήματα ασφαλείας.

Επίσης σε αυτόν τον τομέα, η NSC παρέχει στον εγκαταστάτη των συστημάτων ασφαλείας τη μέγιστη εγγύηση ώστε να προσφέρει στους πελάτες του ένα εξαιρετικά αξιόπιστο προϊόν.