Solution F1

Solution F1

"Solution F1"  Διευθυνσιοδοτούμενος Πίνακας Πυρανίχνευσης.

O "Solution F1" είναι μια σειρά από πίνακες πυρανίχνευσης νέας γενιάς 2 βρόχων, επεκτάσιμοι έως τους 18. Οι πίνακες διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης "Solution F1", σχεδιάζονται και αναπτύσσονται για να πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας με όλες τις απαραίτητες διεθνείς απαιτήσεις υψηλού επιπέδου. Η σειρά πινάκων πυρανίχνευσης "Solution F1" έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα καθολικό και ευέλικτο προϊόν, τόσο από πλευράς τεχνικού σχεδιασμού συστήματος όσο και από πλευράς αισθητικής σχεδίασης.

Αυτοί οι παράγοντες ικανοποιούν κάθε απαίτηση, αφού χάρη στην εξαιρετική τους διαρθρωτικότητα, είναι σε θέση να προσαρμοστούν αβίαστα σε όλες τις ανάγκες του χρήστη και να δώσουν λύση σε κάθε project. Όλη η σειρά "Solution F1" είναι συμβατή με τους πιο σύγχρονους αναλογικούς ανιχνευτές "Hochiki" και"Apollo", δύο από τους πιο γνωστούς και μεγαλύτερους κατασκευαστές περιφερειακών στον κόσμο, προσφέροντας όλες εκείνες τις λειτουργίες που οι παραπάνω κατασκευαστές έχουν ενσωματώσει στον περιφερειακό εξοπλισμό.


Γκάμα των πινάκων πυρανίχνευσης Solution F1.

Η βασική έκδοση της μονάδας ελέγχου "Solution F1-6" διαχειρίζεται έως και 6 βρόχους, ο καθένας με έως 254 συσκευές (ανιχνευτές, μονάδες, σειρήνες, φαροσειρήνες/ 127 βάσεις με ενσωματωμένη σειρήνα ή φαροσειρήνα) και μπορεί να διαχειριστεί μέχρι και 512 ζώνες. Έχει σαν standard μονάδα τροφοδοσίας 24Vdc με μέγιστο ρεύμα 4,2 Amps.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις, διατίθενται τρεις τύποι τυποποιημένων housing.

Το μεγαλύτερο μοντέλο, "Solution F1-18", έχει σαν standard μονάδα τροφοδοσίας 24Vdc με μέγιστο ρεύμα 6,7 Amps. και μπορεί να διαχειριστεί μέχρι και 18 βρόχους και προσφέρει τις εξής παραπάνω λειτουργίες σε σχέση με τις μικρότερες κεντρικές μονάδες:

 • 1.024 προγραμματιζόμενες ζώνες
 • USB interface
 • Μεταλλική στήριξη για τις υπόλοιπες πλακέτες επέκτασης του συστήματος
 • Μονάδα διασύνδεσης οθόνης TFT
 • Interface για SD κάρτα μνήμης
 • Ιnterface για μονάδα κωδικοποίησης ήχου

Και τα δύο μοντέλα αντί για ένα τυποποιημένο housing, μπορούν να εγκατασταθούν σε rack 19 ιντσών. Δεν χρειάζονται ειδικοί προσαρμοστές ή πλαίσια, επειδή o "Solution F1" είναι έτσι και αλλιώς συμβατός με housings 19 ιντσών. H εγκατάσταση γίνεται πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο Solution F1 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού καθώς και αναβαθμίσεις.                                                                     

                                                      DATASHEET


Η αξιοπιστία μας διακρίνει.

Οι εφαρμογές που υπόκεινται στα πρότυπα EN-54 και VdS απαιτούν υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τη μονάδα ελέγχου "Solution F1": η CPU μπορεί να διπλασιαστεί, το ίδιο επίσης ισχύει και για τις κάρτες βρόχου για τη μετάδοση δεδομένων από τον ανιχνευτή στη CPU. Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να επωφεληθεί από την 100%  ΕΦΕΔΡΕΙΑ (Redundancy) ολόκληρου του συστήματος.

Με το λογισμικό προγραμματισμού της NSC είναι δυνατό να προγραμματίσετε και να διαμορφώσετε τον πίνακα απλά και γρήγορα και να έχετε τη δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού.

Μονάδα δικτύου TCP/IPWebserver NSC.

 • επιτρέπει τη σύνδεση με τον πίνακα πυρανίχνευσης της NSCμέσω της υποδομής www, π.χ. μέσω του Internet Explorer, του Firefox, του Safarietc.
 • χωρίς ειδική χρήση του λογισμικού
 • έως και 30 χρήστες
 • 9 διαφορετικές εξουσιοδοτήσεις πρόσβασης
 • Ειδοποίηση κατάστασης και όλων των συμβάντων
 • Το αρχείο συμβάντων είναι πλήρως ορατό

 Οι πίνακες ελέγχου σειράς "Solution F1" είναι πιστοποιημένοι:

VdS G 205 024 
0786-CPD-20907 
EN54-13 
VdS S 205 024

Κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο του "Solution F1">>