Πίνακες κατάσβεσης

Πίνακες κατάσβεσης

Πίνακες κατάσβεσης

Οι πίνακες πυρανίχνευσης "Solution F1" και"Solution F2" μπορούν να εξοπλιστούν με κάρτα ελέγχου κατάσβεσης πιστοποιημένη κατά EN 12094-1: 2003 από το Vds.

 

Πίνακας πυρανίχνευσης, ελέγχου μιας περιοχής κατάσβεσης με το “Solution F2”

Ο εγκεκριμένος από το VdS πίνακας κατάσβεσης "SolutionF2", ο οποίος έχει καθιερωθεί με επιτυχία μέσα στα χρόνια στην αγορά,μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα ελέγχου κατάσβεσης για μεμονωμένες περιοχές.

Επιπλέον των γνωστών χαρακτηριστικών:

1-2 βρόχους, με περιφερειακές συσκευές από τους κατασκευαστές Apollo ή Hochiki

Τροφοδοτικό 230 VAC / 24 VDC με 3,5 A

Πίνακας ελέγχου με πληκτρολόγιο με μεμβράνη και οθόνη γραφικών

Διεπαφές USB και RS-232

Πολλές είσοδοι / έξοδοι

Συνδεσιμότητα για την πυροσβεστική

Κάρτα διασύνδεσης RS-485

Ενδείξεις ledζωνών ανιχνευτών

Ο πίνακας ελέγχου είναι τώρα σε θέση να συνδυάσει στη βασική έκδοση σύστημα ελέγχου για 1 περιοχή κατάσβεσης σύμφωνα με το EN 12094-1.


Πίνακας πυρανίχνευσης "Solution F1" με κάρτα ελέγχου κατάσβεσης πολλών περιοχών.

Η ίδια μονάδα ελέγχου κατάσβεσης που χρησιμοποιείται στο πίνακα πυρανίχνευσης "Solution F2", μπορεί να τοποθετηθεί και στον πίνακα "Solution F1" για την κάλυψη περισσότερων περιοχών κατάσβεσης.Κάθε περιοχή κατάσβεσης επιτηρείται και προβάλλεται μέσω ενός πάνελ ενδείξεων που τοποθετείται στο μπροστινό μέρος του Πίνακα Πυρανίχνευσης. Υπάρχει ή δυνατότητα προστασίας και διαφόρων λειτουργιών χάρη στον προαιρετικό κλειδοδιακόπτη. Η οθόνη παρέχει τις υποχρεωτικές και βασικές λειτουργίες που μπορεί να απαιτούνται.

Όλοι οι πίνακες ελέγχου έχουν πρότυπες διαστάσεις 19" που επιτρέπουν την εγκατάστασή τους μέσα σε 19" RACK. Σε περίπτωση που απαιτούνται περισσότερες από οκτώ κάρτες ελέγχου κατάσβεσης, είναι δυνατή η σύνδεση πολλών πινάκων ελέγχου χρησιμοποιώντας την κάρτα δικτύωσης ARCNET για τη δημιουργία ενός δικτύου πινάκων, με μέγιστη χωρητικότητα, 128 πίνακες.

Κατεβάστε εδώ το φυλλάδιο των πινάκων πυρανίχνευσης -ελέγχου κατάσβεσης "Solution F1 & Solution F2">>>