Νέα Προϊόντα

Ο νέος Multisensor ACD-EN πλήρως υποστηριζόμενος από τους διευθυνσιοδοτούμενους πίνακες πυρανίχνευσης της NSC "Solution F1"​ και "Solution F2"​.


Ο νέος διευθυνσιοδοτούμενος Multi-sensor ανιχνευτής της Hochiki ACD-EN , με στοιχεία ανίχνευσης καπνού, θερμότητας και CO (μονοξείδιο του άνθρακα), είναι πλέον διαθέσιμος και συνεργάζεται άψογα με τους πίνακες διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης της NSC "Solution F1" και "Solution F2". Ο ACD-EN Multi-sensor υποστηρίζει 24 -εγκεκριμένους σύμφωνα με το ΕΝ- τρόπους λειτουργίας. Ο αισθητήρας CO με 10 χρόνια ζωής, αλλά και η δυνατότητα ανίχνευσης του COHb τον κάνουν έναν από τους πιο απαράμιλλους ανιχνευτές της αγοράς. Ο ACD-EN κατέχει 6 πιστοποιήσεις σύμφωνα με το EN54.


Ο ACD-ΕΝ ξεχωρίζει επίσης για τη μείωση των ψευδών συναγερμών. Ο ανιχνευτής ρυθμίζει αυτόματα την ευαισθησία του οπτικού αισθητήρα σε σχέση με το χρόνο, με τη λειτουργία εκμάθησης του γύρω περιβάλλοντός του από τη στιγμή της εγκατάστασης.

Κάθε λειτουργία χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνολογίες ανίχνευσης φωτιάς είτε σε συνδυασμό, είτε ξεχωριστά. Αυτό επιτρέπει στον εγκαταστάτη την ευελιξία να «τελειοποιήσει» την ανίχνευση φωτιάς για οποιοδήποτε περιβάλλον στο οποίο είναι τοποθετημένο. Και οι 24 ρυθμίσεις λειτουργίας του Multi-sensor ACD-EN είναι διαθέσιμες και υποστηρίζονται πλήρως από το εργαλείο προγραμματισμού των πινάκων πυρανίχνευσης της NSC "Solution F1" και "Solution F2".

Οι παρακάτω ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες, ανάλογα με την επιλογή τρόπου λειτουργίας. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη ρύθμιση για διαφορετικό τρόπο λειτουργίας την ημέρα και διαφορετικό για τη νύχτα. Επίσης σε κάθε τρόπο λειτουργίας είναι διαθέσιμη και η επιλογή ρύθμισης ευαισθησίας του ανιχνευτή.Τέλος, ο ACD-ΕΝ Multi-sensor λειτουργεί με το παγκοσμίως γνωστό και αξιόπιστο, ανοιχτό πρωτόκολλο ESP, δίνοντας στους ειδικούς, τους εγκαταστάτες και τους τελικούς χρήστες μια ανοιχτή επιλογή για το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη συντήρηση του συστήματος.


Όλος ο περιφερειακός εξοπλισμός πυρανίχνευσης της Hochiki και οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC " Solution F1" και "Solution F2" είναι διαθέσιμα από την NSC Hellas AE.