Σειρήνες

Σειρήνες συστημάτων συναγερμού- Η οπτική και ακουστική επιβεβαίωση

Στη γκάμα μας θα βρείτε σειρήνες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου από ειδικούς στο είδος κατασκευαστές.

Murano της VENITEM

Η αυτόνομη εξωτερική σειρήνα MURANO της Venitem αλλάζει τα δεδομένα στα παραδοσιακά σχέδια εξωτερικών σειρηνών. Με το pearly white χρώμα και το μοναδικό IΙταλικό σχεδιασμό, συνδυάζει την αισθητική με την τελευταία τεχνολογία.

Ένα καινοτόμο προϊόν που εξασφαλίζει τον τελικό χρήστη. Με συχνότητα στα 1432Hz και 114,1dB δε θα περάσει ποτέ απαρατήρητη. Επίσης η πιστοποίηση GRADE 3 και η αντιβανδαλιστική προστασία ΙΚ08 την καθιστούν σε κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας και αντοχής. Μερικά από τα επιπλέον χαρακτηριστικά της είναι η έξοδος και η ένδειξη led σε περίπτωση βλάβης, η μνήμη συναγερμών, η ρύθμιση των μέγιστων ημερήσιων συναγερμών και ο βαθμός προστασίας IP44. 

 

Μοναδική στο είδος της, η εξωτερική σειρήνα του Γερμανικού οίκου κατασκευής  CM Security GmbH, μια τελείως διαφορετική λύση συνδυάζοντας μοναδικά χαρακτηριστικά όπως  Grade3 , Ηχείο πολλαπλών τόνων , Πλαστικό ABS με χρώμα που δεν αλλοιώνεται από τον ήλιο, μεταλλικό προστατευτικό και πλακέτα πλήρως πακτωμένη για προστασία από την υγρασία, προσφέρει την πλέον αξιόπιστη λύση ιδανική για βιομηχανικές εγκαταστάσεις και δύσκολες συνθήκες. 

 

Ζητήστε τον κατάλογο συστημάτων ασφαλείας και στην ενότητα σειρηνών θα βρείτε την κατάλληλη σειρήνα για τον χώρο σας.