Συστήματα Συναγερμού

Σύστημα συναγερμού Pima Force 

 

Το επαναστατικό επαγγελματικό υβριδικό σύστημα συναγερμού Force της Pima Eloctronics Systems LTD (Made in Israel), θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της ασφάλειας. Η ευελιξία του Force το καθιστά ιδανικό σύστημα για οικιακές  και επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Στην κεντρική πλακέτα συναντάμε 8 ζώνες (16 με χρήση ειδικών αντιστάσεων) οι οποίες επεκτείνονται έως 144. Υποστηρίζει 16 Partitions και 144 χρήστες συστήματος. Το πληκτρολόγιο αφής προσφέρει ένα κομψό σχεδιασμό και μια οθόνη 7 γραμμών για εύκολη χρήση του συστήματος. Το Pima Force συνδυάζει όλα τα στοιχεία ενός συστήματος υψηλής ασφάλειας. Από την κρυπτογραφημένη  επικοινωνία με τον cloud, την εξουσιοδότηση του χρήστη προς τον τεχνικό για απομακρυσμένο προγραμματισμό, το Pairing των συσκευών, το Real Time Diagnostic έως και όλες τις απαραίτητες παραμετροποιήσεις  εισόδων (ζωνών) και  εξόδων.

Επίσης η ενσωματωμένη θύρα Ethernet προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη για μοναδικές λειτουργίες μέσω της εφαρμογής PimaLink3.0, όπως τον έλεγχο του συστήματος / ζωνών, ενεργοποίηση  εξόδων για αυτοματισμούς και επιβεβαίωση συμβάντων μέσω Video. Η σύνδεση του συστήματος με τον cloud PimaLink3.0 γίνεται σε λιγότερο από 1 λεπτό. 

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά- πλεονεκτήματα της εφαρμογής PimaLink, είναι το integration της με τα συστήματα CCTV της Dahua και Turm.  Έτσι σε περίπτωση alarm, ο χρήστης με μία μόνο εφαρμογή, έχει τη δυνατότητα οπτικής επιβεβαίωσης του συμβάντος.  Επιπροσθέτως, η εφαρμογή PimaLink επιτρέπει μέσω mapping την ανάθεση κάμερας(-ών) σε ζώνη(-ες) για την καταγραφή βίντεο σε pre-alarm κατάσταση αλλά και post-alarm με διάρκεια εως και 1 λεπτό. Έτσι, η άμεση ειδοποίηση (push notification)  ενεργοποίησης του συστήματος συναγερμού από κάποια ζώνη που λαμβάνει ο χρήστης στο Smartphone, ακολουθείται από το επισυναπτόμενο video της συγκεκριμένης κάμερας.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Pima Force είναι:

Αριθμός Ζωνών: 8 on board (16 με διπλασιασμό μέσω ειδικών αντιστάσεων) - έως 144 σύνολο

Αριθμός Χρηστών: 144

Partitions: 16

Σενάρια όπλισης: 1 away- 4 μερικής όπλισης

Θύρα Ethernet: On board (διαχείριση, προγραμματισμός, επικοινωνία με ΚΛΣ)

Πληκτρολόγια: LCD 7 γραμμών με μηχανικά πλήκτρα ή πλήκτρα αφής

Αρχείο συμβάντων: 1022 στο πάνελ, 2000 στο cloud

Δυνατότητες user Application: Video verification, remote system activation and control, system settings, Event notification settings and PGM control

  

 

Η σύνδεση του συστήματος με τον cloud PimaLink3.0 γίνεται σε λιγότερο από 1 λεπτό.