Η Εταιρεία

Κορυφαία Συστήματα Πυρανίχνευσης

Η NSC κατασκευάζει και αναπτύσσει συστήματα πυρανίχνευσης υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN, VdS και ISO9001. Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC κατασκευάζονται αποκλειστικά στην έδρα-μονάδα παραγωγής της εταιρίας στο Bielefeld της Γερμανίας, ενώ όλα τα μέρη κατασκευής των συστημάτων προέρχονται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή αγορά. Τα συστήματά της πωλούνται διεθνώς και εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες στον κόσμο. Έχοντας κατακτήσει κορυφαίες διεθνείς αγορές, η ΝSC Sicherheitstechnik διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα οργανωμένο δίκτυο από 9 διεθνή γραφεία σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία, Ολλανδία, Ιταλία, Ρωσία, Ινδία, Ντουμπάι και Αυστρία.

Υψηλές τεχνικές προδιαγραφές

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ54-2, ΕΝ54-4 και EN54-13, από το φορέα πιστοποίησης VdS και πληρούν όλες τις απαιτήσεις για ένα μικρό ή μεγάλο έργο πυρανίχνευσης. Επιπλέον η NSC Hellas AE διατηρεί ως αντικείμενό της την διάθεση συστημάτων αναγγελίας κινδύνου (PA/VA) πιστοποιημένα κατά ΕΝ54-16, συστήματα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης καθώς και συναγερμού, εμπλουτίζοντας μάλιστα τη γκάμα της και με νέα προϊόντα άλλων κατασκευαστών. Επίσης τα ολοκληρωμένα συστήματα ανίχνευσης εκρηκτικών και τοξικών αερίων βρίσκονται στη γκάμα των προϊόντων μας.

Presales – Aftersales Υπηρεσίες

Εκτός του τμήματος πωλήσεων, το τμήμα presales συμβουλευτικών υπηρεσιών πριν την πώληση, όπως και το τμήμα after sales για τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, εξασφαλίζουν την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Παράλληλα, η φυσική της παρουσία επεκτείνεται στην Ελλάδα, με γραφεία τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας άμεσα το σύνολο της ελληνικής αγοράς.

Ειδικά Σεμινάρια Εκπαίδευσης

Βασικό πλεονέκτημα αποτελεί ότι η NSC Hellas AE παρέχει εκπαίδευση σε όλη την γκάμα των προϊόντων πυρανίχνευσης. Οι μηχανικοί του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας εξειδικεύονται στην εκπαίδευση των συνεργατών, μέσα από την διοργάνωση σεμιναρίων, που διεξάγονται είτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, είτε διαδικτυακά.

Τα ειδικά σεμινάρια απευθύνονται κυρίως στους τεχνικούς που εγκαθιστούν συστήματα πυρανίχνευσης αλλά είναι χρήσιμα και στους μηχανικούς πωλήσεων προκειμένου αυτοί να μάθουν για τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες των συστημάτων και τις γενικότερες εξελίξεις και κατευθύνσεις του κλάδου. Ειδική μνεία γίνεται στις μελέτες νέων έργων με αναλυτική αναφορά στον σχεδιασμό της προτεινόμενης λύσης, την απαιτούμενη καλωδίωση, την συντήρηση του εξοπλισμού κ.α

Οι ιδιοκτήτες των 2 κύριων Μετόχων εταιριών Κος Χριστόφορος Μιχαηλίδης ( CM SECURITY GmbH) και ο Κος Αndreas Diekmann ( NSC Sicherheitstechnik GmbH) δηλώνουν: “Η δημιουργία της νέας εταιρείας NSC Hellas AE, θα συνδυαστεί με την διάθεση νέων προϊόντων και καινοτόμων τεχνολογιών στον τομέα της ασφάλειας, που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην εταιρία να ισχυροποιήσει την παρουσία της και να διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά”.

Μια γενική επισκόπηση των προϊόντων που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι η παρακάτω:

Τεχνική Υποστήριξη

Προσφέρουμε άμεση τεχνική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας για να λύσουμε πιθανές αμφιβολίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έργου, της εγκατάστασης ή της συντήρησης των συστημάτων μας. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της NSC αποτελείται από μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, η οποία εξασφαλίζει γρήγορη και αποδοτική τεχνική υποστήριξη.

Εκτός από αυτό, προσφέρουμε επίσης υπηρεσία on-site υποστήριξης και startup σε εγκαταστάσεις, προσπαθώντας να είμαστε πάντα στο πλευρό του εγκαταστάτη.