Πυρανίχνευση

Πυρανίχνευση

Τα διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των συστημάτων πυρανίχνευσης, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα κτίρια, δεδομένου ότι σ’ αυτά υπάρχουν αυστηρότερες απαιτήσεις πυρασφάλειας.

Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των διευθυνσιοδοτούμενων συστημάτων είναι ότι πλέον κάθε ανιχνευτής έχει τη δική του ξεχωριστή διεύθυνση. Οπότε, όταν υπάρξει κάποια ένδειξη συναγερμού για πιθανή εστία πυρκαγιάς, μπορεί ο χρήστης του συστήματος να προσδιορίσει από ποιον ανιχνευτή ακριβώς προέρχεται ο συναγερμός. Σε συνδυασμό με ένα σχέδιο του χώρου, μπορεί να κατευθυνθεί κατευθείαν σε αυτό το σημείο και να ελέγξει την κατάσταση.

 

Έχοντας ένα up-to-date σύστημα πυρανίχνευσης, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα πλεονεκτήματα της διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης όπως:

 

 

Αυτές οι λειτουργίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε εγκαταστάσεις όπου η διακοπή της λειτουργίας προκαλεί σοβαρά προβλήματα, όπως αεροδρόμια, σιδηροδρομικοί σταθμοί, εμπορικά κέντρα, τράπεζες, βιομηχανίες.

Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC Solution F1 και Solution F2 χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους και τον προσεγμένο σχεδιασμό τους, παρέχουν την αξιόπιστη λύση για ένα σύστημα πυρανίχνευσης καθώς έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα πιστοποιημένα από τον ανεξάρτητο Γερμανικό φορέα VdS.

Το πρότυπο EN54-13 που καλύπτουν οι Solution F1 & F2 αφορά αυστηρές δοκιμές συνεργασίας με τον περιφερειακό τους εξοπλισμό με άψογα αποτελέσματα όταν αυτά συνδυαστούν σε ένα σύστημα.

Το σύστημα πυρανίχνευσης είναι ένα κρίσιμο σύστημα, που σκοπό έχει να σώσει ανθρώπινες ζωές, να διαφυλάξει περιουσίες, αγαθά αλλά και επιχειρήσεις.

Για αυτούς τους λόγους, θα πρέπει να είναι μία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις για ένα έργο.

 

NSC Loop Poster