Συστήματα Ηχητικής Αναγγελίας

Συστήματα Ηχητικής Αναγγελίας

Ένα σύστημα φωνητικού συναγερμού (VAS – Voice Alarm System) είναι ιδιαίτερα απαραίτητο σε χώρους συνάθροισης ή κτίρια με μεγάλο αριθμό ατόμων. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο πρωταρχικός στόχος είναι η προστασία των ανθρώπινων ζωών από πυρκαγιές και η πραγματοποίηση μιας δομημένης και εξαιρετικά αποτελεσματικής εκκένωσης χωρίς πανικό, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα φωνητικού συναγερμού.

Ένα VAS θεωρείται το μέσο για την επίτευξη αυτού του στόχου και θεωρείται ως η τρέχουσα λύση τελευταίας τεχνολογίας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι το σύστημα πυρανίχνευσης ανιχνεύει τη φωτιά και ενεργοποιεί το VAS.

Τα Ευρωπαϊκά πρότυπα σχετικά με τα εξαρτήματα ενός VAS είναι:

  1. EN 54-4 Πρότυπο προϊόντος για εξοπλισμό τροφοδοσίας έκτακτης ανάγκης
  2. EN 54-16 Πρότυπο προϊόντος για εξοπλισμό ελέγχου φωνητικού συναγερμού και ένδειξης
  3. EN 54-24 Πρότυπο προϊόντος για μεγάφωνα φωνητικού συναγερμού

Πού χρησιμοποιούνται τα συστήματα φωνητικού συναγερμού;

Η NSC για να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της μια πλήρη γκάμα προϊόντων ασφαλείας δεν έχει περιοριστεί μόνο στον τομέα των συστημάτων πυρανίχνευσης, αλλά έχει επεκτείνει επίσης την τεχνογνωσία της και στον τομέα των συστημάτων αναγγελιών και εκκένωσης (PA/VA).

Τα συστήματα φωνητικού συναγερμού έχουν γίνει ένας από τους σημαντικότερους τομείς στον τομέα της τεχνολογίας ασφαλείας.

Η NSC είναι ένα σημείο επαφής για τους εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας και έχει πιστοποιηθεί ως προμηθευτής αριστείας για όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον τομέα.

Τα συστήματα φωνητικού συναγερμού μας, λειτουργούν άψογα σε συνεργασία με τους πίνακες πυρανίχνευσης NSC.

Το σύστημα MILO και το compact σύστημα BOX-500 είναι ικανά να μεταδίδουν φωνητικά μηνύματα, μηνύματα συναγερμού, διαφημιστικά μηνύματα, καθώς και μουσική με πολύ υψηλή ευκρίνεια και ευκρίνεια ομιλίας.

Η υψηλή απόδοση των συστημάτων μας, επιτρέπει τη μετάδοση μηνυμάτων και μουσικής με εξαιρετικό ήχο σε περιβάλλοντα οποιουδήποτε μεγέθους όπου πολλοί άνθρωποι πρέπει να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να ενημερωθούν και να εκκενώσουν τον χώρο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Σε περίπτωση εκκένωσης, το σύστημα διασφαλίζει τη διάδοση των μηνυμάτων συναγερμού με ελεγχόμενη σειρά και διευκολύνει την ασφαλή και σταδιακή έξοδο του κτιρίου. Εκτός από το MILO/BOX-500, η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τα συστήματα εκκένωσης MultiVes, MidiVes και MiniVes.

Τα συστήματα VAS που διαθέτουμε προσφέρουν εξαιρετική απόδοση από κάθε άποψη και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε κάθε περίπτωση.

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα κατά EN54-4 / EN54-16 / EN54-24 και πληρούν πλήρως τις απαιτήσεις του DIN 0833-4. Εναρμονίζονται τέλεια με τα συστήματα πυρανίχνευσης NSC Solution F1 & F2.

Για άλλη μια φορά, η τεχνολογία NSC «Made in Germany» προσφέρει στον εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας τη μεγαλύτερη δυνατή εγγύηση για την παροχή ενός εξαιρετικά αξιόπιστου προϊόντος στους πελάτες του.

Η ομάδα μας εργάζεται πάντα για να διασφαλίσει ότι είμαστε προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις που επιφυλάσσει το μέλλον για όλους μας και ανυπομονούμε για πολλά περισσότερα έργα μαζί σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις επιμέρους λειτουργίες των συστημάτων μας.