Συστήματα Διεύθυνσιοδοτούμενης Πυρανίχνευσης

Τεχνολογία συστημάτων πυρανίχνευσης της NSC

Η τεχνολογία των συστημάτων πυρανίχνευσης είναι ο σημαντικότερος τομέας ενασχόλησης της NSC. Η εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, καθιστά την NSC σε μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής συστημάτων πυρανίχνευσης παγκοσμίως. Οι ιδρυτές της NSC Sicherheitstechnik GmbH, Felix Buss, Andreas Diekmann και Harald Batenuth έχουν πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και η εταιρεία βασίζεται σε επιλεγμένο προσωπικό εκπαιδευμένων τεχνικών και προγραμματιστών. Όλη η παραγωγική διαδικασία είναι συμμορφούμενη με όλα τα κριτήρια υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα EN, VdS και ISO 9001, από το σχεδιασμό έως τη φάση παραγωγής, η οποία λαμβάνει χώρα στην έδρα της εταιρίας στο Bielefeld, στη βόρεια Γερμανία. Η διαδικασία τελειώνει με εις βάθος προγράμματα κατάρτισης και υποστήριξης.

 

Σχεδιάζουμε οι ίδιοι τα συστήματα μας

Το αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας μας, αλλά και η ύπαρξη του "In House" τμήματος R&D της εταιρίας, είναι οι σειρές συστημάτων διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης Solution F1 και Solution F2 - πιστοποιημένα από τον ανεξάρτητο Γερμανικό φορέα VdS - VdS System No G 205 024- , να είναι πολύ επιτυχημένες καθώς λαμβάνουν συνεχείς ενημερώσεις και βελτιώσεις. Οι πίνακες πυρανίχνευσης μπορούν και διαχειρίζονται παράλληλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας των 2 κορυφαίων παγκοσμίως κατασκευαστών περιφερειακού εξοπλισμου πυρανίχνευσης Apollo και Hochiki. Χάρη σε αυτό μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με τη μέγιστη δυνατή ευελιξία.

 

Πάντα γνωρίζουμε πού πηγαίνουμε

Κάθε ένα από τα προϊόντα μας συναρμολογείται προσεκτικά από εξειδικευμένο προσωπικό και κατασκευάζεται με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας με αποτέλεσμα ένα υψηλής ποιότητας τελικό προϊόν. Η ακρίβεια είναι η προτεραιότητά μας. Κάθε προϊόν δοκιμάζεται σε 24ωρο κύκλο - ένα προς ένα-  πριν φτάσει στον πελάτη. Η "ναυαρχίδα" μας, “το Solution F1” πληροί όλα τα εθνικά και διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Ο modular πίνακας διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης "Solution F1" προσφέρει μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο.
Τεχνολογία πυρανίχνευσης NSC: Οικονομικά προϊόντα συμβατικής τεχνολογίας και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με τεχνολογία Βρόχου (Loop).
Τυπική διαμόρφωση κυκλώματος - Όλες οι συσκευές είναι διευθυνσιοδοτούμενες και τροφοδοτούμενες από το βρόχο:Κατεβάστε εδώ το LOOP POSTER>>>