Η εταιρία

Η NSC αναπτύσσει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας συστήματα πυρανίχνευσης σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN, VdS και ISO9001. Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC κατασκευάζονται αποκλειστικά στην έδρα-μονάδα παραγωγής της εταιρίας στο Bielefeld της Γερμανίας. Όλα τα μέρη  κατασκευής των συστημάτων προέρχονται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή αγορά. Πωλούνται διεθνώς και εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες στον κόσμο.

Η NSC Hellas AE είναι ένα από τα οκτώ διεθνή παραρτήματα της Γερμανικής μητρικής κατασκευαστικής εταιρείας. Υπάρχουν ακόμα 7 διεθνή γραφεία με έδρες το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Αυστρία, το Ντουμπάι και την Πορτογαλία.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με τα ΕΝ54-2, ΕΝ54-4 και EN54-13, από το φορέα πιστοποίησης VDS και πληρούν όλες τις απαιτήσεις για ένα μικρό ή μεγάλο Project πυρανίχνευσης.

Επιπλέον η NSC Hellas AE διατηρεί ως αντικείμενό της την διάθεση συστημάτων συναγερμού και κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, εμπλουτίζοντας μάλιστα τη γκάμα της και με νέα προϊόντα άλλων κατασκευαστών.

Εκτός του τμήματος πωλήσεων διαθέτει και τμήμα  presales-συμβουλευτικών υπηρεσιών πριν  την πώληση, αλλά και after  sales- για τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, ενώ επεκτείνει και την φυσική της παρουσία έχοντας γραφεία τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου  να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα  το σύνολο της ελληνικής αγοράς.

Τέλος, η NSC Hellas AE παρέχει εκπαίδευση σε όλη την γκάμα των προϊόντων πυρανίχνευσης. Οι τεχνικοί του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας, είναι εντεταλμένοι για την εκπαίδευση των συνεργατών, μέσα από την διοργάνωση σεμιναρίων, που διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Τα εν λόγω σεμινάρια απευθύνονται κυρίως στους τεχνικούς που εγκαθιστούν συστήματα πυρανίχνευσης αλλά είναι χρήσιμα και στους μηχανικούς πωλήσεων προκειμένου αυτοί να μάθουν για τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες των συστημάτων και τις γενικότερες εξελίξεις και κατευθύνσεις του κλάδου. Ειδική μνεία  γίνεται στις μελέτες νέων έργων με αναλυτική αναφορά στον σχεδιασμό της προτεινόμενης λύσης, την απαιτούμενη καλωδίωση, την συντήρηση του εξοπλισμού κ.α.

Οι ιδιοκτήτες των 2 κύριων Μετόχων εταιριών Κος Χριστόφορος Μιχαηλίδης ( CM SECURITY GmbH) και ο Κος Αndreas Diekmann ( NSC Sicherheitstechnik GmbH) δηλώνουν: “Η δημιουργία της νέας εταιρείας NSC Hellas AE, θα συνδυαστεί με την διάθεση νέων προϊόντων και καινοτόμων τεχνολογιών στον τομέα της ασφάλειας, που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην εταιρία να ισχυροποιήσει την παρουσία της και να διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά”.

Μια γενική επισκόπηση των προϊόντων που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι η παρακάτω  : 

-          Συστήματα Διευθυνσιοδοτούμενης και Συμβατικής πυρανίχνευσης καθώς και ασύρματη πυρανίχνευση (Πιστοποιημένα σύμφωνα με τα αντίστοιχα μέρη του Ευρωπαϊκού προτύπου EN54).

-          Ειδικά συστήματα πυρανίχνευσης και έγκαιρης ειδοποίησης (early warning systems) ,αναρρόφησης αέρα - Aspirating smoke detection system, ανίχνευση δέσμης, θερμικών καλωδίων, ανίχνευση φλόγας κτλ.

-          Συστήματα ανίχνευσης εκρηκτικών μιγμάτων και τοξικών αερίων.

-          Συστήματα ασφαλείας όπως Συστήματα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης – Συστήματα συναγερμού, Συστήματα ελέγχου πρόσβασης.

Στην NSC είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στην τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, η οποία είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες μας.

Προσφέρουμε άμεση τεχνική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας για να λύσουμε πιθανές αμφιβολίες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έργου, της εγκατάστασης ή της συντήρησης των συστημάτων μας. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της NSC αποτελείται από μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, η οποία εξασφαλίζει γρήγορη και αποδοτική τεχνική υποστήριξη.

Εκτός από αυτό, προσφέρουμε επίσης υπηρεσία onsite υποστήριξης και startup σε εγκαταστάσεις, προσπαθώντας να είμαστε πάντα στο πλευρό του εγκαταστάτη.


company2